Leer mijn schrijfstijl beter kennen

 

Door het schrijven voor eerdere opdrachtgevers, tekstbureaus en stagebedrijven heb ik ervaring opgedaan met het schrijven van verschillende soorten teksten. Hieronder staan verschillende voorbeelden van teksten die ik geschreven heb. Hierdoor krijg jij een beter beeld van mijn schrijfstijl.

Naast bovenstaande voorbeelden heb ik al meer dan 1000 (!) teksten geschreven voor verschillende bedrijven. Denk aan nieuwsbrieven, (geautomatiseerde) e-mails, blogs, landingspagina's, webteksten, artikelen, productpagina's en meer. Benieuwd naar meer voorbeelden? Laat hieronder je e-mailadres achter en lees meer van mijn werk.

 

 

 

 

Om de lezer te laten doorklikken naar een uitgebreidere pagina over hetzelfde onderwerp, schreef ik duidelijke en aansporende introteksten.

Voor Sani4All herschreef ik o.a. 16 winkelpagina's in hun vernieuwde tone-of-voice om deze aan te laten sluiten bij de nieuwe stijl van hun website.

Bij Reistop5 combineer ik mijn passie voor reizen en schrijven. Zo schreef ik een reisblog over Oslo: de stad waar ik vijf maanden heb gewoond.

Voor Skere Student schrijf ik regelmatig een blog over een financieel onderwerp dat mij persoonlijk aanspreekt.

Winkelpagina

Blog

Inleidende teksten

Blog

Voor het OFS Magazine interview ik bedrijven. Voor deze editie schreef ik de artikelen over AHOJ Tuitjenhorn (p. 8), Fysio Schagen (p. 11) en Mondial Uitzend (p. 18).

Bijna Afgestudeerd is mijn eigen blog waarop ik informatie deel over het leven na het afstuderen. In de webpagina's en blogs houd ik natuurlijk rekening met SEO en leesbaarheid.

Om OneEightyOne's klanten te overtuigen om een plug & play solution aan te schaffen, schreef ik enkele pakkende SEO-proof landingspagina's.

Voor DyfroQ heb ik de gehele website van SEO-proof webteksten voorzien. Voor dit nieuwe muziekplatform is het namelijk belangrijk dat het gevonden wordt door zowel artiesten als zoekers.

Complete blog

Gehele website

Tijdschriftartikelen

Landingspagina