Hoi, ik ben Kim.

 

En ik hou van duidelijkheid. Want niets is zo vervelend dan iets niet meteen begrijpen wanneer je het leest. Hoe moeilijk of makkelijk het onderwerp ook is, een tekst hoort begrijpelijk te zijn voor een breed publiek. En daar kan ik voor zorgen. Na een (virtueel) kennismakingsgesprek verdiep ik me optimaal in jouw bedrijf en product.

 

Luisteren staat hierbij hoog in het vaandel. Wat heb jij echt te vertellen? En wat maakt jouw bedrijf anders dan de concurrentie? Nadat ik jouw verhaal heb aangehoord en alles weet wat ik moet weten, ga ik aan de slag. Zo zorg ik dat jouw boodschap duidelijk naar voren komt in de tekst. Want dat is het allerbelangrijkste!

 

Door mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen weet ik als geen ander hoe je tekst kunt inzetten om een bepaald doel te bereiken. Doordat ik me in mijn master specialiseer in schrijven én in organisaties, weet ik dit optimaal te combineren: ik help jouw bedrijf vooruit door het schrijven van pakkende teksten. Teksten die voor de volle 100% bij jouw bedrijf passen.

Over mij

Leer mij nog beter kennen

Laten we kennismaken!

1.

Ik zie schrijven als een grote puzzel. Hoe pas je alle informatie op zo'n manier in elkaar dat de tekst zo pakkend mogelijk wordt? De tekst kan altijd korter, dus soms blijf ik er eindeloos mee puzzelen. Het toeval is dat ik in het echte leven ook heel erg van puzzelen houd, en dan vooral van puzzelboekjes.

4.

2.

3.

5.

Ik hou enorm veel van lezen. Vroeger verslond ik zelfs wel drie boeken per week. Tegenwoordig lees ik er wel íets minder, maar ik hou er nog steeds heel erg van. Ik vond het ook heel interessant om tijdens mijn studie te leren hoe bijvoorbeeld spanning wordt opgebouwd. Je gaat dan toch net een beetje anders lezen.

Ik ben een echte perfectionist. Het liefst lees ik een tekst wel honderd keer na voordat ik het naar jou opstuur. Daarom maak ik tegenwoordig een goede planning, zodat ik niet veel te lang met een ding bezig ben. Toch zal ik nóóit een tekst opsturen of een verslag inleveren dat voor mijn gevoel niet goed is.

In 2019 heb ik 5 maanden in Oslo gewoond. Hier heb ik vakken gevolgd aan de universiteit en een beetje Noors geleerd. Wist jij dat Noors heel erg op Nederlands lijkt? De zinsopbouw is bijna hetzelfde en veel woorden lijken op elkaar. Open maar eens een willekeurige Noorse website en je zult de gelijkenissen zien.

Mijn liefde voor schrijven is begonnen bij de app Wattpad. Hier kan je fictieve verhalen schrijven en de verhalen van anderen lezen. Ondertussen schrijf ik eigenlijk nooit meer fictie, maar vooral nog informatieve en commerciële teksten. Wel heb ik afgelopen jaar nog een cursus creatief schrijven gevolgd.

Leer mij nog beter kennen