Aanbod

Weet jij precies wat je je klanten wilt vertellen, maar kun je zelf de juiste woorden niet vinden? Het schrijven van een pakkende én vindbare tekst is mijn expertise. Ik help je hier dus graag mee!

 

Schakel mij in voor:

 

- Landingspagina's

- Nieuwsbrieven

- Webpagina's

- Short copy

- Brochures

- Artikelen

- E-mails

- Flyers

- Blogs

 

 

 

Spelfouten: sommige mensen zien ze meteen, terwijl jij er misschien altijd mee blijft struggelen. Weet jij niet zeker of jouw tekst foutloos is? Geen probleem! Zonder problemen filter ik de grammaticale en typfouten uit jouw tekst.

 

Kies voor een foutloze tekst:

 

- Scriptie, essay of verslag

- Sollicitatiebrief of CV

- Nieuwsbrieven

- Webpagina's

- Brochures

- Artikelen

- E-mails

- Flyers

- Blogs

 

Wil jij het schrijven van teksten niet uit handen geven, maar weet je niet goed hoe je het schrijven zelf optimaal aanpakt? Enkele kleine tips maken al een wereld van verschil. En die tips deel ik graag met jou!

 

Hulp nodig bij...:

 

- Het maken van een contentkalender of het bedenken van passende onderwerpen voor op je social media of blog?

- Het goed en logisch opbouwen van jouw teksten of het verbeteren van jouw huidige teksten?

- Het meedenken bij waar teksten nodig zijn op je website om klanten optimaal van informatie te voorzien?

 

Tekstschrijver

Redacteur

Tekstadviseur

Passend bij jouw stijl en doelgroep

 

Zakelijk of informeel? Academisch of creatief? B2B of B2C? Iedere tekst heeft een andere insteek en een andere doelgroep. Geen enkele tekst is hetzelfde. En daar speel ik graag op in. Daarom creëer ik voor iedere klant een unieke tekst die perfect aansluit bij de stijl en doelgroep. Hetzelfde geldt voor redigeren. Jouw schrijfstijl zal niet verloren gaan, ik zorg alleen voor een net iets lekkerder leesbare tekst. Want teksten die passen bij jouw bedrijf, daar heb je pas echt iets aan!

Prijzen

Dit is wat ik per uur reken voor het schrijven van teksten. Afhankelijk van de lengte van de tekst en hoeveel voorkennis ik van het onderwerp heb, verschilt de prijs per project. En wil je meerdere teksten door mij laten schrijven? Dan is een kleine korting wel op zijn plaats.

Dit is de vaste prijs die ik reken voor het redigeren van een tekst van 400 woorden. Een tekst van meer of minder woorden? Dit wordt in verhouding bij de prijs opgeteld of van de tekst afgetrokken. Zo kost het redactiewerk voor een tekst van 2000 woorden slechts 50 euro.

Deze uurprijs reken ik voor het geven van tekstadvies. Afhankelijk van hoe uitgebreid het advies is en hoeveel sessies we nodig hebben om jou zelf aan de slag te laten gaan, zal de prijs dus verschillen. Natuurlijk maak ik vooraf een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

€45

€10

€45

Omdat ik gebruikmaak van de KOR (kleineondernemersregeling) hoef ik geen BTW te rekenen en zijn de prijzen exact zoals ze hierboven vermeld staan.